groepswerk

teamcoaching

Als je het mij vraagt dan worden individualiteit, onafhankelijkheid, identiteit, zelfrealisatie… geregeld overschat.

Ik zie het ook in individuele coaching. Hoe sterk de context, de voorgeschiedenis, de tegen- en de medespelers,… het individuele verhaal mee kleuren en bepalen. Ik ben steeds geïnteresseerd geweest in organisatie-ontwikkeling; en in teams komt de spanning tussen individu en organisatie tot uiting. De spanning tussen verbinding en autonomie ook. En de dynamieken die dit in een team – ook in de onderstroom – teweeg brengt. Ik stel mijn ruime ervaring in het begeleiden van teams graag te beschikking.

teamcoaching door herwig hermans

intervisie – supervisie

In steeds wijzigende contexten, in complexe situaties, bij externe druk,… zijn intervisies en supervisies zinvolle ‘werkvormen’. Even uit het dagelijks werk stappen en tot zelfreflectie komen. Je meer bewust worden van patronen, van overtuigingen en handelswijzen geeft weer keuzeruimte.

Ook op dit vlak heb ik ondertussen heel wat ervaring in de begeleiding van o.a. justitie-assistenten en van leidinggevenden. Ook collega coaches kunnen bij mij terecht.

mail me

intervisie – supervisie aliento coaching

Human Being Management
ACT-meting

ACT® geeft als meetinstrument richting bij onder andere volgende ontwikkelingsvragen:

  • Welke kwaliteiten bezit ik en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Hoe komt het dat ik zo reageer?
  • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?
  • Ben ik een natuurlijke leider?

Interesse in ACT-meting?
Boek deze via aliento of mail me gerust uw vragen.

Boek een ACT-meting

Human Being Management ACT-meting aliento coaching

opleiding

Samen met mensen van de Inspirerend Coachen Academy en het postgraduaat Inspirerend Coachen van de Arteveldehogeschool gaf ik bij de Vlaamse overheid al verschillende trainingen Inspirerend Coachen.

mail me

opleiding door herwig hermans van aliento coaching
"Herwig weet met veel betrokkenheid, met een kritische en humoristische ingesteldheid richting te geven. Hij stimuleert ons tot het stellen van persoonlijke uitdagingen, het beste in ieder naar boven te laten komen."
"Ik zal dat warme team steeds in mijn herinnering koesteren. Daarbij deed uw inbreng en uw manier van zijn, mij steeds dieper nadenken en reflecteren. Waarvoor ik je dankbaar ben."
Ex-teamlid
"Ik hoop dat nog heel wat mensen kunnen genieten van je coachende vaardigheden. Ik sta nog steeds sterker in mijn schoenen door o.a. het afgelegde traject bij jou."
Coachee A.D

Het is heel normaal dat je even wil toetsen of je een samenwerking ziet zitten met uw bedrijf of organisatie.

Daarom start ik liefst met een intakegesprek. Wederzijdse verwachtingen worden uitgesproken, onduidelijkheden uitgeklaard, vragen gesteld (en hopelijk ook beantwoord)… en afspraken voor de samenwerking worden gemaakt.

Nog vragen? Stuur gerust een mail.

contacteer me

groepswerk aliento herwig